Inés Arrimadas
Inés Arrimadas

Arrimadas: "Sánchez està disposat a tot per estar un quart d'hora més a La Moncloa"

RedaccióActualitzat

L'escrit de l'Advocacia de l'Estat ha encès Ciutadans i el PP. Tots dos partits han carregat contra el govern espanyol pel fet que aquesta acusació no reculli el delicte de rebel·lió.

La portaveu de Ciutadans, Inés Arrimadas, acusa Sánchez d'haver pagat als independentistes el preu de continuar al poder.

"Sánchez está disposat a fer qualsevol cosa per estar un quartet d'hora més a La Moncloa. Fins i tot intentar donar privilegis i beneficiar els que han trencat famílies a Catalunya, els que han fet fugir empreses, els que han humiliat tots els espanyols."

La líder de l'oposició ha manifestat el temor que tot acabi amb un indult.

"El que no permetrem és que, a més d'intentar-los beneficiar ja en el procediment judicial, no es produeixi el que tots ens temem: que els indultin."

Ciutadans ha registrat aquest divendres al Congrés una proposició no de llei per prohibir l'indult dels polítics independentistes presos.

El líder popular, Pablo Casado, acusa Pedro Sánchez d'actuar en complicitat amb els independentistes. Creu que l'escrit de l'Advocacia de l'Estat és un exemple de com el govern de Sánchez trepitja la separació de poders i la dignitat dels espanyols. Una cessió als independentistes.

"Els delictes que han pogut cometre els independentistes s'estan trobant amb la inacció o amb la complicitat del govern d'Espanya, que no solament no fa res, sinó que, a sobre, dificulta la feina de l'Advocacia de l'Estat per aconseguir que qui hagi fet alguna cosa malament tingui les repercussions penals que marca el nostre Codi Penal."

 

 

ARXIVAT A:
Govern empresonatJudici procésInés ArrimadasPablo CasadoCsPP
Anar al contingut