Arrimadas: "Les mobilitzacions demostren que Catalunya està trencada per la meitat"

La líder de Ciutadans assegura que plantejar de nou la investidura de Puigdemont "seria tornar al dia de la marmota"

RedaccióActualitzat

La líder de Ciutadans al Parlament, Inés Arrimadas, en relació amb la detenció de Puigdemont, assegura que a ningú li pot sorprendre i demana tornar a la legalitat i al realisme.

En declaracions als periodistes, Arrimadas assegura que Catalunya "està trencada per la meitat. "

 

Mobilitzacions

També s'ha pronunciat sobre les mobilitzacions d'aquest diumenge a la tarda i considera que són una mostra del trencament a Catalunya:

"Una meitat de Catalunya que es mobilitzarà segur i mostrarà segur la seva indignació, però la resta de Catalunya, més de la meitat de la població de Catalunya, també està indignada, també té sentiments, també té una reacció respecte al que ha provocat el sr. Puigdemont i els seus."

 

Extradició

En relació amb les informacions que diuen que no està clar que es faci efectiva l'extradició de Puigdemont a Espanya, Arrimadas assegura que ells respectaran les decisions judicials:

" Nosaltres com a demòcrates respectem les lleis. Respectem tots els catalans i respectarem també les decisions judicials.  És evident que avui ha estat detingut en un altre país europeu i esperarem la decisió de la justícia alemanya"

 

Investidura Puigdemont

Arrimadas ha rebutjat la idea que l'independentisme pugui plantejar de nou la investidura de Puigdemont, després de la seva detenció, i assegura que proposar de nou Puigdemont per a la investidura seria "tornar al dia de la marmota"

"Això ja ho hem parlat i no s'ha pogut. Ja n'hi ha prou. Prou procés. Que acceptin la realitat. No tornarà a ser president de la Generalitat si no compleix amb tots els requisits. Puigdemont és el passat de la política catalana."

 

Arrimada demana als independentistes que siguin realistes i tornin a la legalitat.

Anar al contingut