La presidenta del grup parlamentari de Cs, Inés Arrimadas (ACN)
La presidenta del grup parlamentari de Cs, Inés Arrimadas (ACN)
Barcelona

Arrimadas insta Madrid a "no permetre" que el govern "amenaci" els funcionaris

RedaccióActualitzat

La líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha reiterat avui que el referèndum serà il·legal i que el govern espanyol ha de defensar els funcionaris dels "abusos" -ha dit- que els vol aplicar el govern de la Generalitat. La líder de Ciutadans a Catalunya ha insistit que la solució és la convocatòria de noves eleccions autonòmiques per "guanyar a les urnes" els sobiranistes.

"No es pot amenaçar els funcionaris que no vulguin participar en aquesta il·legalitat". I ha afegit: "El govern espanyol té l'obligació de protegir els ciutadans i els funcionaris dels abusos de poder que el govern de la Generalitat vol aplicar."

En una entrevista a RNE, Arrimadas, a més, ha denunciat que les anomenades lleis de desconnexió deixen "a més de la meitat de la població catalana fora del Parlament", perquè Junts pel Sí i la CUP "representen menys catalans que la resta de partits de l'oposició".

La cap de l'oposició al Parlament ha reiterat que Ciutadans "no participarà en la votació de les lleis de ruptura il·legals que dinamiten els drets dels catalans", en al·lusió a la llei del referèndum que previsiblement s'aprovarà dimecres en el ple de la cambra catalana.

 

Anar al contingut