La cúpula de Ciutadans anima Arrimadas a ser la nova presidenta del partit
Arrimadas durant la valoració dels resultats electorals l'endemà del 10N (Efe)

Arrimadas es postula per liderar Ciutadans: "Estic forta i valenta"

La portaveu de la formació al Congrés assegura que té el suport majoritari del partit i que sempre que s'ha trobat amb una situació difícil ha fet un pas endavant

Actualitzat

Inés Arrimadas es veu preparada per fer un pas endavant i assumir el lideratge de Ciutadans, després de la dimissió d'Albert Rivera, ara fa una setmana. Arrimadas considera que té "un suport majoritari absolut" dins del partit. Ho ha dit en una entrevista a Antena 3.

La portaveu de Ciutadans al Congrés diu que es veu "forta, valenta i a l'altura de les circumstàncies" per assumir el lideratge del partit, però encara no presenta la seva candidatura, ha explicat, perquè hi ha uns terminis que cal complir.

Falten 10 dies per al Consell General de Ciutadans del 30 de novembre, que ha de marcar la data del Congrés Extraordinari que ha d'escollir el nou líder del partit.

"Vull deixar clar a tothom que estic forta, estic valenta, que estaré a l'altura de les circumstàncies i com sempre a la meva vida, sempre que hi ha hagut una situació difícil, he fet un pas endavant i seré valenta".

 

 

Després de la patacada electoral que va desembocar en la dimissió de Rivera, Arrinadas diu que té la valentia i la força necessàries per "assumir el repte en una situació difícil": "Soc aquí amb els companys i aixecarem el partit". Amb tot, ha deixat clar que li agradaria que es fessin canvis a al formació.

Arrimadas ha defensar l'estratègia d'Albert Rivera durant els últims mesos. El partit va perdre 47 escons i 2 milions i mig de vots a les eleccions del 10 de novembre.

ARXIVAT A:
CsInés ArrimadasEleccions generals 2019-10N
Anar al contingut