Inés Arrimades al Parlament de Catalunya (ACN)
Inés Arrimades al Parlament de Catalunya (ACN)

Arrimadas assegura que el "pressioneu" perseguirà Torra "tota la vida"

El PP demana la dimissió del president i el PSC i Catalunya en Comú-Podem, la compareixença de Buch

Actualitzat

La líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha retret al president de la Generalitat, Quim Torra, les seves paraules d'aquest dilluns sobre els CDR, que, segons ella, van animar els actes violents de les manifestacions i actes del primer aniversari de l'1-O.

Arrimadas ha assegurat que els líders independentistes es creuen que tenen "un carnet d'impunitat", i ha afegit que el Parlament va viure aquest dilluns un atac des de fora i aquest dimarts en viu un altre des de dins.

"Al senyor Torra no se li acut res més que donar-los les gràcies -als CDR- i dir-los 'pressioneu'. Aquestes paraules el perseguiran tota la vida. Paraules -ha afegit- en què animava els comandos que ja havien fet actes violents al matí. Només li va faltar dir que havien estat una mica fluixets."

 

Recordem que els dirigents de Ciutadans van lamentar aquest dilluns a la nit que van necessitar protecció per sortir del Parlament, on, asseguren, els manifestants els van increpar.

Peticions de compareixences i de dimissió

 

El PP demana la dimissió de Torra després de la "gravetat" dels incidents de dilluns davant el Parlament. Ho ha assegurat als passadissos de la cambra Xavier García Albiol, que ha titllat Torra d'"irresponsable":

"Catalunya no pot seguir ni un minut més amb un president com el senyor Torra, i per això li demanem la dimissió."

 

El PSC i Catalunya en Comú-Podem han demanat la compareixença al Parlament del conseller d'Interior, Miquel Buch. Considera que ha d'explicar com va ser el dispositiu dels Mossos d'Esquadra durant la manifestació d'aquest dilluns a Barcelona, en què va haver moments de tensió a la comissaria de la Via Laietana i a les portes del Parlament.

ARXIVAT A:
Referèndum 1-OInés ArrimadasCsPSCEn comúPP
Anar al contingut