Barcelona

Arrimadas alerta que no es pot donar per fet el pacte de Ciutadans amb el PP

RedaccióActualitzat

La líder de Ciutadans al Parlament, Inés Arrimadas, alerta que el pacte amb el PP per a la investidura de Mariano Rajoy encara no està tancat

Aquesta nit acaba el termini que la formació taronja va donar als populars per arribar a un acord. En una entrevista "El suplement d'estiu" de Catalunya Ràdio, Arrimadas explica que les negociacions estan sent molt complicades i que no s'ha de donar per fet que les dues formacions es donaran el sí:

"Sí el PP es compromet a millorar la vida dels treballadors, de les PIMES, de la sanitat, de l'educació... es compromet a assumir reformes anticorrupció... si que hi pot haver un acord. Si no, no n'hi haurà cap"

Arrimadas diu que "el PP ha d'acceptar reformes i canvis", però afirma que fer entendre al PP que no té majoria absoluta i que ha de fer reformes no és fàcil. Justifica, a més, un pacte malgrat els casos de corrupció:

"Si no pactéssim amb partits que hagin tingut casos de corrupció no es podria formar Govern"

Tot i això, Arrimadas ha insistit que C's està negociant un acord d'investidura i no un per formar Govern, i ha observat que els 32 diputats del partit taronja "poden exigir molt" als 137 que té actualment el PP.

Arrimadas ha recordat que es tracta d'un acord d'investidura i no de govern, i ha criticat el PSOE per permetre, amb el seu no, que l'executiu de Mariano Rajoy continuï en funcions.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut