Arrimadas, durant el ple d'aquest dijous
Arrimadas, durant el ple d'aquest dijous

Arrimadas a Puigdemont: "El president que menys ha dialogat no pot demanar diàleg"

La cap de l'oposició lamenta que el Parlament està "segrestat" i només s'hi parla "del monotema", en referència al procés sobiranista

Actualitzat

La cap de l'oposició, Inés Arrimadas, ha retret al president de la Generalitat que no faci cas del "clam" de la societat catalana a favor de la convocatòria d'unes eleccions "amb urnes de veritat i amb garanties" per "tornar a la legalitat". Arrimadas ha carregat contra el president en seu parlamentària per haver "fracturat" la societat catalana i l'ha acusat de "defraudar, mentir i enganyar les dues meitats".

També ha lamentat que Puigdemont no hagi volgut parlar davant del ple ni tampoc acudir al Senat i l'ha acusat de no voler "dialogar mai" i "decebre tots els catalans".

"El president que menys ha dialogat no pot demanar diàleg"

Per Arrimadas, Puigdemont ha perdut aquest dijous la "legitimitat" que li quedava i ha remarcat que l'actual situació no es pot prolongar en el temps perquè està perjudicant l'economia catalana i està minvant la credibilitat de Catalunya a escala internacional.

"Vostè és el president de la Generalitat que més oportunitats ha tingut per rectificar i les ha rebutjat"

S'ha queixat que el Parlament està "segrestat" i que només s'hi parla "del monotema", en referència al procés sobiranista, en comptes de "salut, educació o ocupació per millorar la vida dels catalans".

Arrimadas ha pronosticat que aviat "s'obrirà una nova etapa de progrés a Catalunya", una etapa que ha augurat que serà "sense Puigdemont".

ARXIVAT A:
Procés catalàArticle 155
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut