Arriben les reaccions a WhatsApp amb qualsevol emoji

Les reaccions de WhatsApp deixaran d'estar limitades a sis opcions per obrir el ventall als més de 3.300 emojis disponibles en la majoria de plataformes

Toni Noguera MartínezActualitzat

WhatsApp ha anunciat de forma oficial que està desplegant l'opció de reaccionar als missatges dels xats amb qualsevol emoji dels centenars que hi ha disponibles.

Després d'haver estrenat la funció per a tothom al maig, molts usuaris van fer públiques les seves queixes sobre la poca diversitat d'opcions que tenien per expressar-se. Fins ara, només era possible reaccionar als missatges amb sis emojis.

Ben aviat, després de clicar una estona sobre un missatge en un xat de WhatsApp, es desplegarà un globus amb les reaccions que utilitzem més sovint i, a la dreta, el símbol "+", que obrirà el menú habitual d'emojis per navegar i trobar la reacció més adequada segons el que es pretengui expressar.

Aquesta novetat permetrà dotar de més matisos emocionals les reaccions dels usuaris que opten per aquesta opció en comptes d'escriure o gravar una nota de veu per respondre els missatges, una possibilitat que s'utilitza amb molt èxit des de fa anys en plataformes socials com Slack o Telegram.

La primera persona a anunciar la novetat ha estat Mark Zuckerberg, el president executiu de Meta, l'empresa matriu de WhatsApp. Ho ha fet en una publicació al seu perfil personal de la xarxa social Facebook, on també ha compartit quins són alguns dels seus emojis preferits. L'anunci ha provocat milers de comentaris en poques hores.

El cap de WhatsApp, Will Cathcart, també ha compartit la novetat, en el seu cas a través de Twitter, on ha destacat que les reaccions no només obriran el ventall a tots els emojis sinó, també, a totes les tonalitats de pell que inclou cadascun d'ells.

Imatge que ha utilitzat el cap de WhatsApp, Will Cathcart, per anunciar la novetat a Twitter
Imatge que ha utilitzat el cap de WhatsApp, Will Cathcart, per anunciar la novetat a Twitter (WhatsApp)

La companyia ha anunciat que l'opció, que va generar molta expectativa el gener passat, s'ha començat a desplegar en totes les seves versions, tant iOS com Android, i s'espera que aquesta nova possibilitat vagi arribant en els pròxims dies i setmanes a tots els usuaris.

Una forma ràpida d'assegurar-ne l'accés és actualitzar l'aplicació des de les botigues oficials per tenir la darrera versió de l'aplicació instal·lada. D'altra banda, WhatsApp haurà d'activar progressivament la funció des dels seus servidors, una pràctica que habitualment es fa de forma esglaonada i per regions.

 

 

ARXIVAT A:
Xarxes socials WhatsAppTecnologia
Anar al contingut