El nou Super3 ja és aquí. Et presentem l'SX3, tot un món a les teves mans

Arrenca el SX3, el nou Super3 desdoblat: S3 per als més petits i X3 per als més grans

També es pot seguir el canal infantil renovat de TV3 amb les noves aplicacions per a mòbil, tauleta i smartTV

Aquest dilluns ha començat el nou canal Super3, desdoblat per franges d'edat, convertit en una gran plataforma digital de continguts i amb nous programes i sèries, a més del retorn de l'anime en català.

Ha arrencat a les 6 del matí i es pot seguir pel canal de televisió habitual i també per les noves aplicacions de mòbil, tauleta i televisors connectats a internet, a més de la nova web, a YouTube, tot també accessible amb Alexa.


Canal doble

És un Super3 doble: l'S3 està pensat per als nens més petits, mentre que l'X3 és per als més grans i també per als preadolescents, i amb una nova sèrie transmèdia, el "Projecte Beta".

Pots veure tots els detalls de tots dos en aquest reportatge:


Carnet digital

L'ambició és que el nou Super3 es converteixi en el referent de l'entreteniment infantil en català, mantenint el carnet del Club Super3, que també serà doble: un per al públic S3 i un altre per a l'X3.

Aquests carnets, que també tindran versió digital, donaran accés a totes les activitats, concursos i experiències que han format i continuen formant part de l'oferta del Super3.


Continguts renovats

Pel que fa als continguts, els més petits ja poden gaudir de noves propostes, com el "Titó", el "Uau Ka Kau" i les cançons tradicionals del "Fa La Là", que conviuran amb en Mic, el peluix més popular.

A l'X3 hi haurà l'"InfoK" i la cuinera de "Manduka", i novetats com l'aventura interactiva "Lara i Kali", el magazín diari "Ràndom" i "L'hora boomer", perquè els nostàlgics recuperin espais mítics del Super3.

 

ARXIVAT A:
TelevisióInfància
Anar al contingut