Imatge de la cendra davant la seu del PPC a Barcelona difosa per Santi Rodríguez
Imatge de la cendra davant la seu del PPC a Barcelona difosa per Santi Rodríguez
Barcelona

Arran crema fotos davant de la seu del PP de Barcelona contra el 155

El PPC denuncia un "intent d'incendiar" la seva seu

Actualitzat

Arran ha cremat fotografies davant la seu del PP a Barcelona per protestar contra el manteniment de l'article 155 a Catalunya. L'acció l'ha difós l'organització juvenil vinculada a la CUP en un vídeo on s'hi veu com tres membres incendien unes pancartes amb les imatges de Mariano Rajoy, Pedro Sánchez i Albert Rivera.

Amb aquest gest, Arran ha cridat la ciutadania a "plantar cara a l'Estat, acabar amb el 155, i continuar exercint el poder popular des de la desobediència", segons han explicat en un comunicat.

El PPC denuncia un "intent d'incendiar" la seva seu

El secretari general del PPC, Santi Rodríguez, ha denunciat el que ha qualificat d'"intent d'incendiar" la seu del seu partit a Barcelona. Segons ha apuntat, els fets són "una mostra més d'intolerància cap al pluralisme de la societat" i ha afirmat que és una acció "absolutament irresponsable per les greus conseqüències que podria haver tingut per al veïnat on es troba la seu del PPC a Barcelona".

El PPC ha adjuntat imatges de l'entrada de la seva seu, acordonada pels Mossos d'Esquadra, on s'observa la pila de cendra acumulada a terra de resultes del foc.

Després que el PPC fes pública aquesta denúncia, Arran ha redactat un comunicat en el qual asseguren que s'han desplaçat a la seu dels populars, "per protestar contra el manteniment de l'article 155 de la Constitució espanyola" a causa "del bloqueig acordat pel govern de Rajoy amb els líders de Ciutadans i del PSOE que impedeix la publicació al DOGC del nomenament dels consellers del govern".

ARXIVAT A:
Procés catalàPP
Anar al contingut