Ciclisme

Armstrong assegura que han estat quinze dies molt difícils i agraeix el suport rebut

Lance Armstrong ha fet la seva primera aparició pública després de la denúncia de l'Agència Antidopatge dels Estats Units, que l'ha desposseït de tots els títols guanyats des de l'any 1998. Amb motiu del quinzè aniversari de la seva fundació, l'exciclista ha reconegut que han estat quinze dies molt difícils per a ell i la seva família.

Actualitzat
Lance Armstrong ha tornat a l'activitat pública a Austin, Texas, per celebrar el quinzè aniversari de "Livestrong", la seva fundació per la lluita contra el càncer. A l'acte hi han assistit 1.500 persones, amb moltes cares conegudes. Encara amb la denúncia de l'Agència Antidopatge dels Estats Units sobrevolant la figura de l'exciclista, Armstrong ha reconegut que aquests quinze dies han estat molt difícils i ha volgut agrair el suport rebut. "Han sigut quinze dies difícils per a mi, la meva família, els meus amics i la meva fundació", ha admès el ciclista.

Armstrong també ha reiterat que la missió de la fundació "Livestrong", de la qual ha deixat la presidència, està per sobre d'ell i de qualsevol individu i que s'ha de seguir treballant pels milions d'afectats al món per aquesta malaltia. "Em sento realment commogut pel suport que he rebut. Han estat quinze dies interessants. I també difícils. He tingut moments bons d d'altres de no tan bons. Continuarem servint els 28 milions de persones d'arreu del món que necessiten el màxim", ha assegurat.

El corredor no ha volgut fer cap declaració sobre l'informe de la USADA ni sobre el cas de dopatge i s'ha limitat a parlar de la seva fundació. L'acte, centrat en la lluita contra el càncer, ha servit per reforçar la imatge d'Armstrong com a supervivent. "La missió [contra el càncer] és més gran que jo. És més gran que qualsevol individu", ha dit en un discurs molt emotiu.

Armstrong ha vist com els últims dies algunes de les marques comercials que l'han acompanyat en la seva carrera, com el fabricant de bicicletes Trek, o la marca esportiva Nike, li retiraven el patrocini.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut