Ariana Grande amb una de les nenes ferides en el Manchester Arena. Peter Mann
Manchester

Ariana Grande visita els ferits en l'atemptat de Manchester

L'estadi Emirates Old Trafford acull diumenge un gran concert per recaptar diners per a les víctimes del Manchester Arena en què participaran Coldplay, Justin Bieber, Katy Perry i Miley Cyrus

RedaccióActualitzat

La cantant Ariana Grande ha visitat a l'hospital els ferits en l'atemptat del 2 de maig del Manchester Arena. La cantant ha tornat a Manchester, on demà diumenge farà un concert a favor de les víctimes de l'atemptat, en què van morir 22 persones.

El concert benèfic We Love Manchester Emergency Fund, en el qual participaran altres artistes internacionals, vol recaptar diners per a un fons d'emergència per a les víctimes de l'atemptat.

Coldplay, Justin Bieber, Katy Perry, Miley Cyrus o Pharrel Williams, entre d'altres, acompanyaran Ariana Grande a l'escenari en un gran concert que servirà per "homenatjar i reunir fons per a les víctimes que es van veure tràgicament afectats per l'atemptat i per les seves famílies".

Ariana Grande ha compartit en el seu Instagram diverses fotografies amb alguns dels fans que van resultar ferits:

 

 

💛

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

 

Els familiars d'alguns dels menors ferits en l'atemptat també han compartit imatges a les xarxes de la visita de la cantant a l'hospital:

 


Grande s'ha fotografiat amb desenes de pacients i també amb membres de l'equip sanitari del centre hospitalari on es recuperen els ferits en l'atemptat.

"La música serveix per donar-nos consol, per unir-nos, per fer-nos feliços", ha dit en un comunicat l'artista nord-americana.

Totes les entrades a la venda per al concert benèfic es van exhaurir en només 20 minuts. A més, la cadena de televisió britànica BBC retransmetrà en directe el concert.

Continua la investigació

La policia britànica ha detingut aquesta nit un home de 24 anys en relació amb l'atemptat. Ja són 17 els detinguts per la seva presumpta relació amb Salman Abedi, el terrorista suïcida que va fer esclatar un explosiu al Manchester Arena. La policia estudia si Abendi, nascut al Regne Unit però d'origen libi, pertany a una cèl·lula terrorista més àmplia.

 

Anar al contingut