Ariadna Oltra i Ramon Pellicer
Ariadna Oltra i Ramon Pellicer
Barcelona

Ariadna Oltra substituirà Raquel Sans, que deixa el TN per la seva pròxima maternitat

A partir de dilluns, la periodista Ariadna Oltra serà l'encarregada de presentar el "Telenotícies vespre" de TV3, juntament amb l'editor de l'informatiu, Ramon Pellicer. Oltra substituirà en pantalla Raquel Sans, que deixa el TN per la seva pròxima maternitat.

Actualitzat
Llicenciada en Periodisme per la UAB, Ariadna Oltra actualment és presentadora del canal de notícies 3/24. A TV3, l'estiu del 2008 va presentar, juntament amb Espartac Peran, "Els matins d'estiu" i, a partir d'aleshores, ho ha fet successivament el 2009 i el 2010, amb Jordi Eroles i Pol Marsà.

També ha presentat "Els matins" al costat de Josep Cuní durant quatre mesos, i ha participat en especials informatius com els de la presa de possessió de Barack Obama, la manifestació del 10-J contra la sentència de l'Estatut, els especials del papa, les eleccions del 28 de novembre passat i la transmissió de la presa de possessió del president de la Generalitat, Artur Mas.

Abans d'incoporar-se a TV3, Oltra també va treballar a Localia, Ona Catalana i Canal Set, la televisió local de Santa Eulàlia de Ronçana.

Anar al contingut