Argentina vacunarà els menors a partir dels tres anys amb la vacuna de la farmacèutica xinesa Sinopharm (EFE/Juan Ignacio Roncoroni)
L'Argentina vacunarà els menors a partir dels tres anys amb la vacuna de la farmacèutica xinesa Sinopharm (EFE/Juan Ignacio Roncoroni)

L'Argentina comença a vacunar contra la Covid els menors a partir de 3 anys

El govern argentí vol vacunar en tres mesos 6 milions de nens i nenes

Actualitzat

Els nens i nenes de tres anys a onze anys de l'Argentina començaran a rebre la vacuna de la Covid de la farmacèutica xinesa Sinopharm a partir de dilluns.

Ho han anunciat els ministres d'Educació i de Salut, que han assegurat que l'Argentina acabarà l'any 2021 amb tota la seva població més gran de tres anys vacunada.

L'objectiu és vacunar els pròxims tres mesos uns 6 milions de nens i nenes:

"La població objectiu d'entre 3 i 11 anys és d'aproximadament 6 milions de nens i nenes. Dilluns convocarem el Consell Federal de Salut i començarem la distribució de les vacunes en stock", ha dit la ministra de Salut, Carla Vizzotti.

 



Un 49,15% dels argentins ja tenen la pauta de vacunació completa.

Ara, el govern argentí vol incidir en els menors de 12 anys per "ampliar l'escut protector" davant la Covid i disminuir la seva capacitat de transmissió.

Segons ha explicat la ministra de Salut, s'ha reservat un estoc estratègic de 12 milions de vacunes per iniciar la vacunació a nens i adolescents.

La titular del Ministeri de Salut argentí ha defensat que la de Sinopharm és "una de les vacunes més segures del món" i ha dit que la seva efectivitat està demostrada perquè ja s'ha administrat a "més de 500 milions de nens i adolescents a la Xina".

A més de la vacuna xinesa, l'executiu argentí ha anunciat la compra de 7 milions més de dosis de la vacuna de Pfizer.

 

ARXIVAT A:
VacunesCoronavirus Covid-19Argentina
Anar al contingut