Arenys de Munt

Arenys de Munt demana a Interior que ajorni la manifestació falangista del 13 de setembre

L'alcalde d'Arenys de Munt, Carles Móra, ha demanat al Departament d'Interior que ajorni la manifestació que els falangistes tenen previst fer en aquesta localitat el dia 13 de setembre. Móra ha lliurat un informe al secretari general d'Interior, Joan Boada, en el qual alerta de la perillositat que suposa la coincidència d'aquesta marxa amb la celebració del referèndum independentista convocat pel mateix ajuntament. El Departament d'Interior s'ha compromès a donar una resposta la setmana que ve.

Actualitzat
A Arenys de Munt la preocupació per la coincidència de la manifestació de la Falange i el referèndum independentista va en augment. Tant és així que l'alcalde ha lliurat un informe al Departament d'Interior per demanar que ajorni la marxa falangista que va autoritzar. En aquest informe queda ben palesa la preocupació veïnal, en forma de cartes que diverses entitats i associacions del poble han enviat a l'ajuntament.

Segons l'alcalde d'Arenys de Munt, Boada s'ha mostrat satisfet per la celebració de la consulta i s'ha compromès a tractar l'ajornament de la manifestació falangista amb el conseller d'Interior, Joan Saura, i el secretari general de Seguretat, Joan Delort.

Grup per vetllar per l'ordre

L'alcalde d'Arenys de Munt ha explicat que es crearà un grup de gent que es dedicarà a vetllar "per l'ordre i perquè els independentistes i antifeixistes no es deixin desafiar". El grup estarà format per 40 voluntaris.
Anar al contingut