Arenys de Munt

Arenys de Munt concentra en un dia una consulta d'autodeterminació i un acte de la Falange

El dia 13 de setembre Arenys de Munt acollirà dos esdeveniments ben diferents: una consulta popular sobre l'autodeterminació de Catalunya i una concentració de la Falange. L'alcalde de la localitat s'ha mostrat preocupat perquè hi pugui haver incidents, mentre que el Departament d'Interior assegura que no hi ha cap motiu per no autoritzar l'acte falangista.

Actualitzat
Dos actes oposats. És el que acollirà el proper 13 de setembre la localitat d'Arenys de Munt al Maresme. Per aquest dia hi ha convocada una consulta popular sobre l'autodeterminació de Catalunya i també una concentració del col·lectiu d'ultradreta de la Falange.

El Departament d'Interior ha autoritzat l'acte amb la condició que la concentració no sigui davant del consistori, que és on se celebra la consulta popular. Però, tot i així, l'alcalde d'aquesta localitat del Maresme, Carles Mora, tem que hi hagi enfrontaments i en declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio" ha criticat la solució que li ha donat a aquest cas el Departament d'Interior.

De la seva banda, el conseller de Governació, Jordi Ausàs, també en declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", ha donat per bona l'actuació d'Interior. Tot i que creu que seria "desitjable" que la Falange es manifestés "qualsevol altre dia de l'any", ha dit que tothom té dret a manifestar-se i que Interior ha de prendre les mesures oportunes perquè la consulta es pugui dur a terme amb totes les garanties.
Anar al contingut