Arcadi Oliveres en una fotografia del 2015 (ACN / Pere Francesch)

Arcadi Oliveres: "No serà fàcil la sortida, però estic content"

L'activista i economista es mostra agraït pels missatges d'afecte i reconeixement que li arriben en un web obert per la seva família

RedaccióActualitzat

Nova lliçó de vida d'Arcadi Oliveres, expresident de Justícia i Pau, professor, activista social i economista. Milers de persones li estan enviant missatges de suport a través d'un espai virtual que els seus familiars han obert perquè li puguin escriure paraules d'ànim i reconeixement.

La proposta va començar amb un tuit penjat per Victòria Oliveres, familiar de l'economista i activista:


El web està encapçalat amb el títol "Paraules per a l'Arcadi", i inclou un text on es pot llegir: "L'Arcadi té ganes de gaudir al màxim de la companyia de la família, amics, amigues i gent propera, que no sou poques." "Hem creat aquest espai virtual, per recollir aquests moments (escrits) i que ell també els pugui rebre."

Conscient de la seva greu malaltia, Arcadi Oliveres gaudeix al màxim de la companyia de la família i de gent propera i d'aquesta allau de missatges (aquest dijous al vespre gairebé en tenia 3.000).  

Són missatges d'exalumnes, de persones a qui les seves xerrades van marcar per sempre, de companys i companyes de lluites per la pau, per la justícia social o pel tercer món.

TV3 ha pogut parlar amb Arcadi Oliveres, que ha explicat que desitja un comiat ordenat, serè i lúcid. Diu que creu que ho està aconseguint i això, assegura, el fa feliç.

"M'ho estic prenent, fins i tot, amb felicitat. Sabent que tot té dificultats, que no serà fàcil la sortida, sabent que patiré... Però estic molt content."

En aquest vídeo es pot veure l'activista i escoltar les seves reflexions.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut