Pere Aragonès durant l'entrevista per al "Planta baixa"

Aragonès veu "malament" les llicències d'edat del Parlament: "Celebro que es corregeixin"

El president defensa que hi hagi sous alts en determinats àmbits del sector públic per "poder captar talent de fora"

Actualitzat

Ni llicències per edat, ni el mateix sistema per calcular els triennis. El president Aragonès s'ha referit a l'enrenou que ha esclatat fa uns dies pels treballadors del Parlament que continuen cobrant el sou íntegre tot i no anar a treballar.

En una entrevista al programa de TV3 "Planta Baixa" ha assegurat que li sembla "malament". Això a la Generalitat no passa, que no està previst, que es fa d'una altra manera i que, a més, és públic.

"Celebro que la mesa del Parlament hagi decidit corregir aquesta situació. Està bé que es faci públic i que es discuteixi."

Pel que fa als sous elevats, el president els ha defensat en determinats àmbits i casos. "Segur que hi ha sous de l'administració pública que han de ser més elevats que el del president", ha dit, i ha posat com a exemple la recerca científica per poder "captar talent de fora".

Sobre el seu, de sou, Aragonès ha assegurat que "abans era massa elevat" i que per això creia que s'havia de reduir i ara "és correcte".

El president també s'ha referit a una altra polèmica que encara cueja, el relleu a la cúpula dels Mossos, per la qual s'ha acusat el govern de purga política. Ell, però, ho ha negat:

"L'única purga que hi va haver a Mossos va ser el 155.  Allò sí que va ser una purga, una purga política. Es va canviar el cap dels Mossos per motius polítics."

Recupera íntegra l'entrevista al "Planta baixa":

ARXIVAT A:
Pere AragonèsParlament de CatalunyaGeneralitat de Catalunya
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut