Pla mitjà del vicepresident amb funcions de president, Pere Aragonès, i de la consellera d'Agricultura, Teresa Jordà, durant l'atenció als…
Pla mitjà del vicepresident amb funcions de president, Pere Aragonès, i de la consellera d'Agricultura, Teresa Jordà, durant l'atenció als mitjans de comunicació a l'exterior de la Casa Canal de Mollerussa, el 22 d'octubre de 2020. (Horitzontal)

Aragonès sobre la possibilitat que la pandèmia aturi les eleccions: "la voluntat és fer-les el 14-F, que és el que toca"

ACN Mollerussa.-El vicepresident amb funcions de president, Pere Aragonès, ha afirmat que la voluntat del Govern és que el 14 de febrer es celebrin eleccions al Parlament, "que és el que toca". Ho ha dit després que aquest dijous al matí el conseller d'Interior, Miquel Sàmper, hagi alertat que la pandèmia "pot aturar les eleccions". Aragonés ha indicat que "l'obligació" del Govern és estar "preparats" pels diferents escenaris que puguin sorgir derivats de la pandèmia i ha afegit que si s'han de prendre decisions, es prendran "en consens amb els grups parlamentaris". En aquest sentit, ha afegit que el Govern està treballant perquè les eleccions es puguin fer en el context de pandèmia "més baix", i que per això, "és important reduir els contagis".

Anar al contingut