Aragonès manté la mà estesa pel diàleg: "A Sánchez se li han acabat les excuses"

Aragonès diu que és Sánchez qui haurà de gestionar la decepció de tots els empresaris que eren al Cercle d'Economia de Sitges i esperaven una resposta del president espanyol que no va arribar

RedaccióActualitzat

Després que Pedro Sánchez esquivés, sense fer-ne cap referència, la proposta del vicepresident del govern de recuperar el pacte de Pedralbes, aquest diumenge, Pere Aragonès manté la mà estesa per recuperar el diàleg.

Assegura que no renunciaran a la independència com a projecte de futur i que al president del govern espanyol se li acaben les excuses per seure a la taula:

"Evidentment hem de seure a la taula i parlar. Per tant, el senyor Pedro Sánchez se li han acabat les excuses. Té les majories al Congrés de diputats per tirar-ho endavant. Té la predisposició de l'independentisme català. Per tant, menys excuses i més anar a la feina. I, en tot cas, si ell decideix no mullar-se davant de tota la gent que esperava que digués alguna cosa, doncs haurà de ser ell qui gestioni la decepció de tots aquests empresaris. No jo. Perquè jo vaig posar una proposta sobre la taula que estic convençut que haurà de tenir una resposta tard o d'hora.

 

 

ARXIVAT A:
Pere AragonèsERC
Anar al contingut