El vicepresident del govern i conseller d'Economia, Pere Aragonès
El vicepresident del govern i conseller d'Economia, Pere Aragonès
Madrid

Aragonès explica per carta per què no anirà al Consell de Política Fiscal i Financera

El vicepresident argumenta que molts dels temes són específics del finançament de Catalunya i que el més adequat seria tractar-los en la comissió bilateral

Actualitzat

Poques hores abans de la reunió del Consell de Política Fiscal i Financera, el vicepresident del govern i conseller d'Economia, Pere Aragonès, ha justificat la seva absència argumentant, a través d'una carta, que molts dels temes són específics del finançament de Catalunya i que el més adequat seria tractar-los en la comissió bilateral d'assumptes econòmics entre l'Estat i la Generalitat. En aquest sentit, Aragonès reclama a la ministra María Jesús Montero que aquesta comissió es reuneixi al més aviat possible.

 

 

El vicepresident del govern aprofita també per criticar el funcionament del Consell de Política Fiscal, ja que, segons assegura, resulta molt frustrant que el conseller d'Economia dels diversos territoris no tinguin dret a vot en les reunions d'aquest òrgan.

Aragonès denuncia que aquestes trobades són reunions de tràmit en què predomina la postura de l'administració central i en què no es busca ni el consens ni el debat.

Anar al contingut