L'acusada pel crim de la Guàrdia Urbana, Rosa Peral, durant la sessió del judici del 10 de març de 2020 (ACN/Jordi Pujolar)
L'acusada pel crim de la Guàrdia Urbana, Rosa Peral, durant la sessió del judici del 10 de març de 2020 (ACN/Jordi Pujolar)

Ara sí, el jutge permet estrenar la sèrie sobre Rosa Peral i el crim de la Guàrdia Urbana a Netflix

Un jutjat de Vilanova i la Geltrú ha desestimat les mesures cauterals sol·licitades per l'exagent Rosa Peral per evitar que Netflix emetés la sèrie

RedaccióActualitzat

La sèrie de Netflix "El cuerpo en llamas" té via lliure per ser estrenada aquest divendres. El jutjat de primera instància número 6 de Vilanova i la Geltrú ha desestimat la pretensió de Rosa Peral d'aturar la difusió de la sèrie sobre l'anomenat "crim de la Guàrdia Urbana".

L'exguàrdia urbana va presentar una demanda contra Netflix i la productora Arcadia Motion Pictures per a la protecció del dret a l'honor, la intimitat i la mateixa imatge. En una interlocutòria d'aquest dimecres, la jutgessa ha denegat la petició perquè Peral no ha pagat una fiança prèvia, tal com preveu la Llei d'Enjudiciament Criminal (LEC).

L'advocat de Peral al·legava que la condemnada no tenia capacitat econòmica per fer-ho. Un fet que no ha estat vàlid, ja que fins al moment de l'arrest cobrava un sou com a policia i no consta cap circumstància que li hagi fet perdre capacitat econòmica, segons ha dit la magistrada. Per aquest motiu, la petició ha decaigut.

La resolució encara es pot recórrer, però, difícilment, Peral arribarà a temps per impedir la difusió de la sèrie aquest divendres, tal com estava previst des d'un inici.

Aquest dimarts, el jutjat de primera instància número 54 de Barcelona, ja va inadmetre la petició per falta de competència territorial, en considerar que la demanda s'havia de presentar als jutjats de Vilanova i la Geltrú, al Garraf, on Rosa Peral residia abans de ser empresonada.

Rosa Peral i el seu amant, Albert López, van ser condemnats a 25 i 20 anys de presó respectivament pel crim de la parella de Peral, el també agent Pedro Rodríguez, el maig del 2017. Després d'assassinar-lo, els dos condemnats van amagar el cadàver dins del maleter d'un cotxe i li van calar foc prop del pantà de Foix.

 

ARXIVAT A:
JudicialTelevisióGuàrdia Urbana
Anar al contingut