"Aquests no fallen"

"Aquests no fallen"

"Aquests no fallen"

Actualitzat
Dimecres, un 84,6% dels espectadors que van respondre a la pregunta de l'"Efectivament": "L'empat seria un bon resultat pel Barça al Bernabéu?" es van pronunciar a favor del "no". Tot i que el sentit comú ens hauria de fer pensar que, tal com està la Lliga, amb una suposada diferència de sis punts favorable al Reial Madrid i tenint en compte que a la segona volta els de Mourinho haurien de visitar el Camp Nou, no seria gens desfavorable sortir de la visita al terreny del gran rival sense que hagin canviat les coses i a més amb el "goal average" ben encarrilat.

Però en aquests moments la confiança del barcelonisme és tan cega cap al seu equip, que ningú firmaria l'empat abans de jugar-se el partit. Ja ho va dir Guardiola en una ocasió, després de quedar eliminats de la Champions davant l'Inter, referint-se als seus futbolistes: "Us en devem una i aquests no fallen". I van complir guanyant la temporada passada per segona vegada en tres temporades la Lliga de Campions.

Aquest equip ha donat mostres més que suficients que sap competir en situacions límit i que se supera davant del perill. Que ningú dubti que sabran estar a l'alçada d'una gran cita com la d'aquest dissabte i si algú ha d'estar preocupat és el Reial Madrid, que després de tres temporades i de cinc partits jugats no troba la fórmula per derrotar el Barça davant del seu públic al Bernabéu, on no se li perdonarà a Mourinho un altre plantejament conservador com en els partits anteriors.

I si tot això no és encara suficient per creure en les moltes possibilitats del Barça, només falta agafar-se al factor Messi, autor de set gols en els seus últims cinc partits en terreny madridista. L'autèntic malson de Casillas, que només de pensar-hi ja tremola.