Bàsquet

Aquest diumenge, en directe per TV3 i des de Madrid, el primer assalt de la final de l'ACB

Aquest diumenge, a dos quarts d'una i des de Madrid, TV3 oferirà en directe el primer assalt de la final. El segon també es jugarà a Madrid, dimarts, a un quart de vuit per Esport3. I, divendres, la sèrie es traslladarà a Barcelona, a les 22.00 per TV3.

Actualitzat
Les finals de la Lliga Endesa de bàsquet entre els equips del Barça Regal i el Reial Madrid comencen diumenge, a TV3. Un nou clàssic, en aquest cas del bàsquet, començarà, amb la disputa del primer dels cinc partits possibles d'aquest "play-off" de la final. Després de la demostració de força que van fer en el tercer partit del "play-off" de les semifinals contra el Gran Canària, els blaugrana intentaran trencar els pronòstics que donen com a favorit l'equip madridista ja des del primer partit, que es jugarà a la pista del Madrid. La transmissió anirà a càrrec de Jordi Robirosa i Nacho Solozabal. TV3 l'oferirà en directe al migdia del diumenge 9, a partir de les 12.30.
 
El segon matx d'aquest "play-off" es jugarà també a la pista madridista, el dimarts 11 a partir de les 21.00, i el canal Esport3 el transmetrà en directe. El tercer partit es disputarà al Palau Blaugrana el divendres 14 i el tornarà a oferir TV3 en horari de "prime time", a partir de les 21.50. En el cas que l'eliminatòria no quedés resolta i no hi hagués campió, es jugaran un o dos partits més, que TV3 i el canal Esport3 transmetran també: un quart, el diumenge 16, al Palau Blaugrana, i un cinquè i definitiu, el dimarts 18, a la pista madridista.
 
Totes les transmissions es podran seguir també pel portal www.esport3.cat i per l'App del canal esportiu de TV3.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut