Iphone 4 (Foto: Reuters)
L'iPhone 4 al costat d'un model anterior, a l'Apple Store de la Cinquena Avinguda de Nova York
Washington

Apple bat el seu rècord i ven 1,7 milions del nou iPhone en tres dies

Apple ha venut en tres dies 1,7 milions d'unitats del seu nou model de telèfon intel·ligent, l'iPhone 4, que es converteix així en el producte que s'ha venut més ràpidament en la història de la companyia. El rècord s'ha batut tot i que els telèfons es van exhaurir en diversos botigues i que els clients es van queixar dels problemes de cobertura del nou iPhone. El president de la companyia, Steve Jobs, que va respondre la setmana passada a les crítiques aconsellant als clients que subjectessin d'una altra manera el telèfon per obtenir cobertura, avui ha celebrat les vendes i ha demanat perdó per la falta d'unitats per cobrir la demanda.

Actualitzat
"Aquest és el llançament més existós d'un producte en la història d'Apple. Tot i això, volem expressar les nostres disculpes a aquells clients als quals vam haver de rebutjar perquè no teníem prou oferta", ha assenyalat Jobs en un comunicat.

La companyia va tenir dificultats amb la versió de color blanc del producte i ja va advertir que no podria proveir aquest model fins a finals de juliol. Els dos models anteriors, "3GS" i "3G", van vendre també més d'un milió d'unitats en els tres primers dies després de sortir al mercat.

L'anterior llançament, al juny del 2009, va ser en 21 països, però aquesta vegada s'ha limitat a cinc països: els Estats Units, el Regne Unit, França, Alemanya i el Japó.
Anar al contingut