Una imatge del centre Esportiu Claret de Barcelona (Google Maps)

Presó per al professor de karate de l'Esportiu Claret de Barcelona acusat d'abusos

El professor fa dècades que imparteix classes a nens i a adults, també en altres centres

RedaccióActualitzat

Presó provisional i sense fiança per al professor de karate de l'Esportiu Claret de Barcelona, que havia estat apartat de la feina de manera cautelar per una denúncia d'abusos sexuals. Segons el TSJC, la jutge el va enviar a la presó per un delicte d'abusos sexuals a un menor de 16 anys comès l'any passat.

La família havia interposat recentment una denúncia als Mossos per tocaments contra aquest professor, que té 64 anys i fa dècades que imparteix classes a nens i a adults a diferents centres. En el cas del Claret, es tracta d'una instal·lació de gestió privada que depèn de l'orde dels claretians.

El centre havia enviat un comunicat a tots els alumnes on informa que, arran de la denúncia d'una família la setmana passada, han suspès el docent de manera cautelar.

Segons la institució, dimecres es van reunir amb les famílies de menors que fan classe amb el professor suspès, per informar-los de la mesura i posar-se a la seva disposició.

Els Mossos el van detenir la setmana passada, acusat d'un delicte d'agressió sexual per haver fet tocaments a un menor. Els claretians van comunicar els fets a la Fiscalia. 
 

 

ARXIVAT A:
Pederàstia Agressió sexualInfància
Anar al contingut