Arenys de Munt

Apareixen pintades amb la paraula "Falange" a la façana de la seu del PSC

La seu del PSC d'Arenys de Munt ha estat objecte de pintades amb la paraula "Falange" a la façana. Alhora, el PSC ha denunciat que és objecte d'amenaces telefòniques. A la façana de la seu del PSC d'Arenys de Munt uns desconeguts han pintat aquest matí la paraula "Falange" i una fletxa que apunta cap a l'escut del PSC d'aquest municipi del Maresme. Aquesta és la segona vegada en pocs dies que uns desconeguts pinten la façana de l'agrupació local del PSC. La primera ja es va tapar amb pintura, però aquest matí han tornat a aparèixer, tal com ha explicat la regidora socialista Rosa Albiol.

Actualitzat
El PSC ha estat l'únic partit a Arenys de Munt que s'ha posicionat contra la consulta popular sobre l'autodeterminació de Catalunya que es va celebrar ahir a la localitat i en què el "sí" va arrasar al municipi amb un 96% dels vots, encara que amb una participació menor a la d'altres comicis.

Ahir, el responsable d'Immigració de CDC, Àngel Colom, va afirmar que el PSC "s'ha allunyat de la centralitat de Catalunya absentant-se de la consulta popular a Arenys de Munt" i, de la mateixa manera que la Falange i el PP, "fa el ridícul".
Anar al contingut