Lisboa

Apareixen hipòtesis que apunten que el cadàver de Madeleine podria ser al fons del mar

La policia portuguesa no ha confirmat oficialment les revelacions dels mitjans de comunicació sobre el cas Madeleine i es manté a l'espera de decisions judicials i de l'arribada de noves anàlisis des del Regne Unit. Totes les investigacions estan sota secret de sumari i no és segur que durant els propers dies hi hagi novetats, però mentrestant segueixen apareixent filtracions als mitjans de comunicació. L'última, que el cadàver de la nena va ser llançat al mar.

Actualitzat
Tot i que la policia portuguesa ni confirma ni desmenteix les informacions que apareixen a la premsa, els últims dies no deixen de publicar-se dades i sospites que suposadament apareixen a l'expedient policial.

Aquest divendres, per exemple, el "Diario de Noticias" torna a apuntar la possibilitat que el cos de Madeleine no aparegui mai perquè va ser llançat al mar, segons sembla, gràcies a la complicitat d'algun britànic propietari d'un iot.
El diari creu que aquesta és la hipòtesi "més creïble" amb què treballa ara per ara la policia portuguesa. El cos de la nena, dins un sac amb pedres, podria haver estat llançat al mar des del iat "Marina de Lagos", propietat del ciutadà lusitanobritànic Robert Murat.

Si aquesta hipòtesi fos finalment certa, la policia creu que la no-aparició del cadàver significaria que "la mort no va ser accidental". De moment, però, els únics fets confirmats són que la policia portuguesa considera sospitosos el matrimoni McCann de la desaparició de la seva filla i que, des de dilluns passat, l'expedient policial sobre el cas (de més de 1.000 pàgines) està en mans de la fiscalia i el jutge d'instrucció.
Anar al contingut