La barca va aparèixer dimarts a la tarda a la platja de Can Villar (Ajuntament de Sant Pol de Mar)

Apareix una narcollanxa embarrancada en una platja de Sant Pol de Mar, al Maresme

L'embarcació va aparèixer aquest dimarts a la tarda, buida i sense combustible, a la platja de Can Villar

Una llanxa ha aparegut aquest dimarts a la tarda a la platja de Can Villar de Sant Pol de Mar, al Maresme. Després d'inspeccionar-la, l'Ajuntament ha confirmat que és una embarcació utilitzada per transportar droga.

Es tracta d'una llanxa de 13 metres d'eslora i amb espai per a quatre tripulants, segons fonts municipals. La van trobar buida i sense combustible i, per l'estat en què estava, dos dels tres motors s'haurien avariat a alta mar. Segons fonts policials, els ocupants haurien traslladat la càrrega i el combustible a una altra embarcació i haurien intentat enfonsar la que s'havia espatllat. El mar, però, l'ha acabat arrossegant fins a la costa.

Al febrer, la policia va aturar una narcollanxa carregada de droga a Mataró (Ajuntament de Sant Pol de Mar)

Després de rebre l'avís sobre la troballa, la Policia Local de Sant Pol es va desplaçar fins a la platja on hi havia la llanxa. Ha estat la Guàrdia Civil, però, qui s'ha fet càrrec de la investigació.

Aquest dimecres, un vaixell de la Prefectura de Costes la retirarà d'on ha quedat embarrancada i la traslladarà a un port proper per posar-la a disposició judicial.

Més narcollanxes al Maresme

L'Ajuntament de Sant Pol recorda que aquesta no és la primera embarcació d'aquest tipus que troben al Maresme i assegura que la troballa posa de manifest que la comarca s'ha convertit en una porta d'entrada del tràfic d'haixix per distribuir-lo a altres punts de l'Estat i d'Europa.

Fa gairebé dos mesos, els Mossos d'Esquadra van detenir 15 persones a Mataró després de detectar una llanxa de gran potència carregada de droga. Fa dos anys, el febrer del 2021, també va aparèixer una narcollanxa embarrancada entre Mataró i Llavaneres.

 

 

ARXIVAT A:
PolicialNarcotràficDrogues
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut