Mataró

Apareix mort i amb signes de violència al cos un indigent que dormia al carrer a Mataró

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un indigent que dormia amb mantes i cartrons a la plaça de les Tereses, al centre de Mataró. L'home ha aparegut mort amb signes de violència al cos, per això els Mossos investiguen la possibilitat que l'hagin mort amb un objecte contundent. La Policia Local ha rebut l'avís uns minuts abans de dos quarts de vuit del matí i ha precintat la zona a l'espera dels Mossos d'Esquadra, que dirigeixen la investigació. El jutge ha fet l'aixecament del cadàver passades les deu del matí. De moment, no ha transcendit la identitat de l'home.

Actualitzat
Han estat els jardiners municipals de Mataró els que aquest matí, cap a dos quarts de vuit, han vist a la plaça de les Tereses de la capital del Maresme un home que aparentment dormia entre cartrons. Com fan en aquests casos, han cridat la Policia Local, que ha trobat que la persona era morta i el seu cos presentava signes de violència. La víctima és un home, segons sembla d'entre uns 50 i uns 60 anys, que portava crosses i que, expliquen veïns de la zona, dormia habitualment amb altres persones en aquesta plaça.

L'autòpsia ha de revelar si, com es pensa, l'home l'han mort amb un objecte contundent, ja siguin altres persones que dormien a la plaça o bé algú altre. Per aquesta raó, els Mossos d'Esquadra han estat buscant possibles proves entre les papereres i contenidors de la plaça. Els fets han passat l'endemà de la celebració del Dia Mundial de les Persones sense Sostre, que són unes 30.000 a tot l'Estat i el 42% de les quals han rebut insults o amenaces alguna vegada.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut