Un vehicle dels Mossos
Un vehicle dels Mossos
Palafrugell

Apallissen i roben una persona amb discapacitat a Palafrugell i ho pengen a la xarxa

Els detinguts, de 21 i 34 anys, es van mofar de la víctima i es van emportar tots els diners que portava

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes de 21 i 34 anys a Palafrugell, al Baix Empordà, per apallissar i robar una persona amb discapacitat i penjar-ho després a les xarxes socials.

Els fets van passar la tarda del 20 de juny, quan l'agredit anava a treure diners d'un caixer. Un dels dos detinguts, que era conegut de la víctima, li va barrar el pas amb una furgoneta. Segons la policia, l'home li va començar a pegar fins a fer-lo caure. El segon detingut es va posar a gravar l'agressió. 

La víctima té una discapacitat funcional i cognitiva del 42%. Un cop a terra, un dels lladres va continuar donant-li puntades de peu mentre en feia mofa. Li van robar els pocs diners que portava i el van deixar malferit al mig del carrer.

L'endemà l'agredit va comprovar que els sospitosos havien penjat a les xarxes socials un vídeo on es veia com els dos homes se'n reien d'ell mentre li clavaven la pallissa. Llavors ho va denunciar als Mossos d'Esquadra, que van iniciar una investigació.

La policia va detenir l'endemà dels fets el primer dels agressors a Palafrugell i el segon a la Bisbal d'Empordà. Els acusen d'un delicte de robatori amb violència, descobriment i revelació de secrets. Tots dos han quedat en llibertat amb càrrecs.

ARXIVAT A:
PolicialMossos d'EsquadraSeguretat
Anar al contingut