Futbol

Antonio Hidalgo s'apunta a la revifada del Sabadell: "Hem de començar a sumar punts i canviar la dinàmica"

Amb l'equip en la cua de la classificació després de cinc derrotes en cinc partits, el tècnic arlequinat assumeix que el seu càrrec pugui perillar. "L'entrenador sempre està exposat", ha recordat. El Saragossa, diumenge, posarà a prova la capacitat de reacció del Sabadell

Redacció Esport3Actualitzat

Un nou partit, una nova oportunitat. Tant se val el rival. Després de cinc jornades, el Sabadell encara no ha puntuat i, diumenge, se les haurà amb un dels peixos grossos de la categoria, el Saragossa, i a la Romareda. "Hem de començar a sumar i ràpid, per canviar la dinàmica", ha admès el tècnic arlequinat, Antonio Hidalgo, en la prèvia del partit.

"Ara, la situació és complicada i ens costa sumar. Però jo sempre veig el got mig ple."

Després de cinc partits, Antonio Hidalgo té detectats els principals problemes de l'equip. Reclama als seus jugadors "ser més sòlids sense pilota" i "ser més contundents a les àrees". És un home de futbol i entén que es qüestioni la seva continuïtat.

"Ja sé de què va això. L'entrenador sempre està exposat si no venen les victòries. El meu càrrec està en joc, però tot això va més enllà del meu càrrec. Soc de Sabadell, del Sabadell i tinc la sort que els meus fills també ho són. Soc un més de l'afició del Sabadell. Ara em toca ser-ne l'entrenador. Jo treballo cada dia i hi poso moltes hores. No controlo res més."

 

En relació amb la informació sobre els falsos positius a l'Alcorcón, el rival contra el que s'haurien d'haver enfrontat dimecres passat, Antonio s'ha mostrat crític amb la Lliga. "Han de sortir a explicar més detalls. Han d'explicar com estan les regles de joc, perquè encara hi ha dubtes", ha comentat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut