Antonio Hidalgo durant l'entrenament del Sabadell (@CESabadell)
FUTBOL

Antonio Hidalgo: "No hi ha millor moment que diumenge"

Diumenge el Sabadell rep el Cartagena, un altre rival directíssim en la lluita per evitar el descens i ho fa amb una necessitat imperiosa de guanyar, tenint en compte que ara mateix estan a quatre punts de la salvació

Imma Casares FerreiroActualitzat

Els últims resultats han deixat el Sabadell amb 32 punts, a quatre de la salvació que marca el Logronyès amb 36. El Cartagena, el rival de diumenge a la Nova Creu Alta, també està en zona de descens amb dos punts més que els arlequinats. És per això que Antonio Hidalgo, tècnic del Sabadell, té molt clar que "no hi ha millor moment que diumenge per començar a guanyar". Hidalgo fa números:

"Ara mateix l'escletxa amb la salvació ja no és d'un punt o dos; ens separen quatre punts i nosaltres hem d'arribar amb possibilitats de lluitar fins a l'últim moment. Això vol dir que hem de guanyar 4 o 5 partits fins a finals de temporada. Necessitarem entre 46 i 48 punts per salvar-nos, per tant hem de guanyar des d'ara mateix".

En aquest sentit, el tècnic de Canovelles apel·la a la importància del partit contra el Cartagena: "és un partit absolutament important que hem de guanyar com sigui; és un equip perillós perquè també s'hi juguen molt, però, repeteixo, això va de guanyar i això és el que buscarem".

Hidalgo recupera efectius: "Avui hem entrenat tots, a excepció de l'Aleix, i hem treballat molt bé; de fet, estem entrenant molt bé, però hem de tenir fe i creure que ho podem fer".

El Sabadell rebrà el Cartagena diumenge a les 18.15. Bon moment per retallar distàncies amb la salvació i per tornar a guanyar a la Nova Creu Alta. L'últim cop va ser el 22 de novembre contra el Las Palmas.

 

Anar al contingut