Barcelona

Antoni Bassas deixa la direcció i presentació d'"El matí de Catalunya Ràdio"

El periodista Antoni Bassas ha anunciat que l'any vinent no serà el director i presentador d'"El matí de Catalunya Ràdio". Després de catorze anys en antena, el popular locutor deixa una cadira que, ha recordat, "no és meva, és de la ràdio". El periodista ha anunciat que té diverses ofertes, algunes de les quals de la mateixa CCMA, que són les primeres que estudiarà. Bassas ha explicat que acabava el seu contracte amb l'emissora al final d'aquesta temporada, i que després de setmanes de converses finalment les negociacions amb la direcció no han prosperat. Faltaven alguns minuts per a les dotze del migdia quan Antoni Bassas ha anunciat que el 18 de juliol, quan acabi la temporada, deixarà la presentació i direcció d'"El matí de Catalunya Ràdio", el programa líder de la ràdio matinal a Catalunya. Bassas s'ha acomiadat amb les paraules "Gràcies a l'equip que l'ha fet possible, gràcies per la vostra confiança i fins dilluns a les set en punt".

Actualitzat

Després de catorze anys al capdavant d "El matí de Catalunya Ràdio", Antoni Bassas deixarà el programa la temporada vinent. Les converses entre la direcció de Catalunya Ràdio i Bassas per a la renovació del seu contracte com a director d'"El matí de Catalunya Ràdio" han acabat sense acord sobre el format i el tipus de renovació del programa que s'ha d'emprendre a partir del mes de setembre.

Antoni Bassas continuarà conduint "El matí de Catalunya Ràdio" fins al final d'aquesta temporada, moment en què s'extingeix el seu contracte vigent. És voluntat de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) continuar comptant amb la seva col·laboració, per la qual cosa ja li han plantejat diverses ofertes de cara a la temporada que ve per tirar endavant nous i importants projectes professionals que en aquests moments Bassas està estudiant.

"El matí de Catalunya Ràdio" i l'emissora han aconseguit el lideratge ininterromput i un alt reconeixement durant aquests últims catorze anys. Antoni Bassas i "El matí de Catalunya Ràdio" han estat distingits amb nombrosos guardons com el Premi Nacional de Periodisme, el Premi de Ràdio Associació de Catalunya, el Premi Òmnium Cultural o el Premi Ondas per "Alguna pregunta més". Bassas es va incorporar a Catalunya Ràdio el 1985 de la mà de Joaquim Maria Puyal i el seu "Futbol en català", i al gener del 1995 va assumir la direcció i presentació d'"El matí de Catalunya Ràdio" en substitució de Josep Cuní. El que en un principi havia de ser una substitució de sis mesos finalment s'ha convertit en catorze anys en antena.

Anar al contingut