Antoine Griezmann es va lesionar durant el partit contra el Valladolid (R. García / EFE)
Barça

Antoine Griezmann es lesiona a dos partits per al final de la Lliga

Griezmann té una lesió al quàdriceps de la cama dreta de la qual el club no ha comunicat l'abast. És la primera de la temporada però li arriba abans dels dos últims partits de Lliga

Redacció Esport3Actualitzat

Quique Setién va admetre ahir que havia substituït Griezmann a la mitja part del Valladolid- Barça perquè el borgonyó "havia notat unes molèsties". Aquest matí, el Barça ha confirmat que aquest dolor prové d'una lesió. Griezmann té "una lesió muscular al quàdriceps de la cama dreta". Com és habitual en els comunicats del club, no s'especifica el temps de baixa, però la imminència dels dos últims compromisos de la lliga denota que els d'ahir van ser els seus últims minuts al campionat.

 

Fins ara, Griezmann no s'havia lesionat i havia participat en tots els partits oficials de la temporada menys un, la golejada contra el Sevilla al Camp Nou (4-0) en la vuitena jornada de Lliga. El francès té ara poc menys d'un mes per recuperar-se (i Setién confia que així serà) abans del segon "tour de force" post-pandèmia, la disputa de la Champions, que arrencarà el dissabte 8 d'agost amb el Barça- Nàpols al Camp Nou; justament, Griezmann va marcar el gol de l'anada a San Paolo, un dels dos que ha aconseguit aquesta temporada a la màxima competició europea.

 

Anar al contingut