Futbol

Antoine Griezmann decideix quedar-se a l'Atlètic de Madrid i no fitxarà pel Barça

El davanter francès finalment ha desvelat el seu futur i confirma que defensarà la samarreta "colchonera" la propera temporada

Actualitzat

Antoine Griezmann jugarà a l'Atlètic de Madrid la propera temporada. S'han acabat els rumors i, finalment, s'ha confirmat el destí d'un dels davanters del futbol europeu més cotitzats del moment. El francès, fidel a la seva paraula, ha desvelat el seu futur just abans del debut de la seva selecció en el Mundial de Rússia 2018. Això sí, el mètode que ha fet servir ha estat força peculiar i és que la decisió l'ha anunciat mitjançant un vídeo a les xarxes socials que forma part d'un documental sobre el procés de la presa d'una decisió tan transcendental en un esportista d'elit.

Griezmann no n'ha concretat els detalls i s'ha limitat a dir que la propera temporada defensarà els colors de la samarreta "colchonera". D'aquesta manera, el davanter francès posa punt final a un dels serials més sonats del mercat de fitxatges de l'estiu i es pot concentrar exclusivament en el seu combinat nacional que és un dels favorits en la lluita pel títol de la màxima competició futbolística per seleccions del planeta.

ARXIVAT A:
Griezmann
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut