El rostre anònim d'Anonymous
El rostre anònim d'Anonymous

Anonymous fa caure la pàgina web del CNI

El grup d'activistes continua amb l'operació Catalunya, i també han atacat la web de Turespaña i han divulgat correus i telèfons del govern espanyol

RedaccióActualitzat

El grup d'activistes cibernètics Anonymous continua amb la que han anomenat operació Catalunya: aquest dilluns han aconseguit fer caure la web del Centre Nacional d'Intel·ligència espanyol, el CNI.

Els activistes ho han anunciat a Twitter, i han afegit que "no pararan d'atacar les institucions espanyoles mentre hi hagi presos polítics", en referència als líders de l'ANC i Òmnium, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, empresonats a Soto del Real:

 

 

També Tourspain i correus i telèfons del govern espanyol

La web del CNI, però, s'ha pogut recuperar poca estona després de la caiguda. Aquest dilluns a la tarda han atacat també la web de Turespaña o Tourspain.es, l'organisme públic de l'estat espanyol dedicat al turisme. A dos quarts de deu del vespre ja tornava a estar operativa.

Els activistes també han aconseguit i divulgat correus electrònics i telèfons de membres del govern, en el que han qualificat l'inici de la Fase II de l'operació Catalunya:

 

 

 
 

 

 

El TC, el PP i la Fundación Francisco Franco, també afectats

Anonymous va posar en marxa la seva particular operació Catalunya aquest cap de setmana, i les primeres víctimes van ser llocs web d'institucions públiques. Dissabte va ser la del Tribunal Constitucional i les dels ministeris d'Economia, Foment i Justícia.

També en van tombar d'entitats privades: la del Partit Popular, la de la Banca March i la de la Fundación Francisco Franco. Moltes d'aquestes webs van trigar hores a tornar a estar operatives.

ARXIVAT A:
Procés català
Anar al contingut