Anonymous Catalonia diu que ha accedit al correu electrònic de Manuel Marchena
El jutge Marchena (ccma)

Anonymous Catalonia diu que ha accedit al correu electrònic de Manuel Marchena

El CNI investiga l'atac i avisa els jutges i fiscals del judici del procés perquè extremin les mesures de seguretat

Actualitzat

Els hackers han intentat accedir als correus electrònics dels magistrats del Tribunal Suprem en el judici de l'1-0. El CNI ho està investigant i ha avisat els jutges que extremin les mesures de seguretat dels seus equips informàtics. Els magistrats del procés estan ara en plena deliberació de la sentència del judici.

Segons fonts jurídiques, algú va provar d'espiar els correus professionals de Manuel Marchena i dels altres sis jutges de la sala: Luciano Varela, Andrés Martínez Arrieta, Ana Ferrer, Antonio del Moral, Juan Ramón Berdugo i Andrés Palomo, que pengen del domini del poder judicial, però també alguns dels seus comptes de correu privats.

El CNI, l'Agència d'Intel·ligència, investiga ara l'origen del pirateig i ha instal·lat mesures de seguretat per evitar noves intrusions en aquests comptes. No se sap si els intents d'accés als correus han quedat només en això o si els hackers han obtingut resultats.

Sembla també que els fiscals del procés Javier Zaragoza, Consuelo Madrigal, Fidel Cadena i Jaime Moreno han estat víctimes de temptatives de ciberatac en les seves comunicacions per correu electrònic, tant al personal com al professional, aquests últims dies.

El col·lectiu Anonymous Catalonia diu en un tuit que va ser pura casualitat caure damunt del correu de Marchena i nega que hagin hackejat res:

 

El tribunal del procés delibera des que es va acabar el judici sobre la sentència de l'1-O, que s'espera per a la tardor.

ARXIVAT A:
Judici procésPirateriaProcés català
Anar al contingut