Girona

Anna Pagans no es tornarà a presentar com a candidata a l'alcaldia de Girona

Després de nou anys com a alcaldessa de Girona, Anna Pagans ha anunciat que no optarà a la reelecció en les pròximes eleccions municipals. Pagans ha explicat que tenia la decisió presa des de feia mesos, però que havia pactat amb el seu partit, el PSC, que la faria pública un cop passades les eleccions al Parlament. L'alcaldessa de Girona ha argumentat també que renuncia a presentar-se pel càrrec als comicis del maig perquè, segons el seu parer, els socialistes necessiten renovar-se.

Actualitzat
L'alcaldessa de Girona, Anna Pagans, ha anunciat que no repetirà com a cap de llista del PSC per Girona a les pròximes municipals. Diu que ha pres la decisió per motius personals i per donar pas a opcions noves. Anna Pagans ha recordat que l'any que ve farà 20 anys que es dedica a la política municipal i entén que és suficient. Ha explicat que la decisió de no tornar-se a presentar fa temps que l'havia presa i que no té res a veure amb una possible falta de suport del partit: "La decisió és ben meva perquè si la meva decisió hagués estat de continuar, el partit ja va manifestar que em donava plena confiança".

Pagans ha insistit que ara seran els òrgans de govern del PSC qui nomenaran el seu substitut com a candidat a l'alcaldia, i creu que Pia Bosch seria un bon relleu. Pagans es tornarà a dedicar a la docència un cop acabi el seu mandat a l'Ajuntament de Girona.
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut