"ANIMALS FERITS"

Ventura Pons ens presenta a <b>Animals ferits </b> un retrat de la societat actual. Són unes històries sobre la soledat, però que no són explicades des d'una perspectiva trista. Són unes històries sobre les relacions de tres parelles molt diferents entre si i que no acaben de funcionar. Al final, les tres històries s'interrelacionen. (Emès el 10/10/09)
"ANIMALS FERITS"

"ANIMALS FERITS"

Ventura Pons ens presenta a Animals ferits un retrat de la societat actual. Són unes històries sobre la soledat, però que no són explicades des d'una perspectiva trista. Són unes històries sobre les relacions de tres parelles molt diferents entre si i que no acaben de funcionar. Al final, les tres històries s'interrelacionen. (Emès el 10/10/09)
Actualitzat
Sinopsi Els animals, quan estan ferits, es llepen on els fa mal. Aquesta actitud d'autoprotecció l'adoptem els humans quan la vida fa un gir inesperat i ens colpeja on no ens ho esperàvem. En Silvio, la Màrcia, la Clàudia, en Daniel, la Irina, la Mariela i en Jorge Washington són vides que s'entrecreuen, que s'interrelacionen, per uns motius o altres: amorosos, professionals, d'amistat. En Silvio és un home d'èxit. Ronda la cinquantena, té una empresa que funciona, diners, salut, casa a Barcelona i a Cadaqués, una dona que el deixa fer i una amant més jove, la Clàudia, amb qui manté una relació d'igual a igual. La Clàudia té un amic, en Daniel, un jove galerista casat amb la Irina. La parella ha caigut en una rutina que els està distanciant. La Mariela, una immigrant sud-americana, treballa al servei d'en Silvio i de la seva dona i té un nòvio, en Jorge Washington, que aspira a una vida millor. Producció: Els Films de la Rambla, SA, amb la col·laboració de Televisió de Catalunya i TVE. Direcció i guió: Ventura Pons, basat en relats d "Animals tristos", de Jordi Puntí. Director de fotografia: Rafa Lluch Música: Carles Cases Intèrprets: José Coronado (Silvio); Cecilia Rossetto (Màrcia); Aitana Sánchez-Gijón (Clàudia); Marc Cartes (Daniel); Cristina Plazas (Irina); Patricia Arredondo (Mariela); Gerardo Zamora (Jorge Washington).