Mundial

Anglaterra és incapaç de superar Algèria (0-0) i es jugarà el pas a vuitens a l'última jornada del grup C

Anglaterra s'ha mostrat impotent i ha empatat contra Algèria (0-0). Després de les "cantades" de la primera jornada, tant l'equip anglès com l'algerià han canviat de porter. Els de Capello han estat massa lents i previsibles, mentre que els nord-africans, ben plantats sobre el camp, han donat algun ensurt a un nerviós "Calamity" James. A la segona part, la imatge dels "pross" han continuat sent lamentable, sense idees. Per tant, els anglesos es jugaran el seu pas a vuitens contra Eslovènia, que lidera el grup C.

Actualitzat
Els porters han estat els protagonistes, però no per les seves aturades. Per una banda, James ha substituït el criticat Green sota els pals anglesos. Per l'altra, Mbohli, que ha vist com l'armada anglesa pràcticament no ha vist porteria, potser ajudat pel seu àngel de la guarda particular.

Sigui pel que sigui, els britànics han dominat sense sumar cap ocasió clara de gol. Només s'han vist xuts de fora de l'àrea i la majoria sense perill o desviats. Fabio Capello, desesperat, ha vist com els seus jugadors no li feien el regal de la victòria el dia del seu 64è aniversari.

Amb un Rooney desaparegut, Gerrard i Lampard pràcticament absents i un Heskey nul en atac, els algerians gairebé no han patit i han buscat, al contraatac o en accions a pilota parada, un gol sorpresa que mai no ha arribat. Amb aquest empat sense gols, Anglaterra és tercera de grup -per darrere d'Eslovènia, que té quatre punts i els Estats units- amb dos punts i Algèria, cuer, amb només un.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut