Barcelona

Àngel Colom va rebre 12 milions de pessetes del Palau per pagar deutes del PI

Embolica que fa fort. L'actual secretari d'immigració de Convergència i expresident d'ERC, Àngel Colom, va demanar ajuda personal a Fèlix Millet per eixugar els deutes de Partit per la Independència (PI), un cop dissolta la formació. Millet, però, va fer servir fons de la Fundació per entregar un xec de 12 milions de pessetes (72.000 euros) a Colom l'any 2000. Als comptes de la institució hi consta el doble, 25 milions de pessetes.

Actualitzat
L'actual secretari d'immigració de Convergència Democràtica i expresident d'ERC, Àngel Colom, va rebre 12 milions de pessetes (72.000 euros) de la Fundació Palau de la Música per eixugar els deutes del Partit per la Independència, segons publica "El Periódico". Colom va demanar ajuda personalment a Fèlix Millet, després de dissoldre aquesta formació.

El rebut de 12 milions de pessetes és a nom de l'Espai Catalunya, una fundació que tenia projectada Àngel Colom després d'abandonar el Partit per la Independència però que no va funcionar mai. Això va passar a finals d'estiu del 2000, quan Colom ja militava a Convergència.

Colom diu que va trucar diverses portes i molta gent li va suggerir que parlés amb Millet. De fet, el dirigent nacionalista creia que els diners sortien de la butxaca personal de Fèlix Millet, i no pas del Palau.

Tot i que el xec que tenia Àngel Colom era de 12 milions de pessetes, el rebut que hi ha als arxius del Palau és de més del doble, 25 milions de pessetes (150.000 euros).
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut