Actualitat grana

Andreu dimiteix com a president del Nàstic i Raúl Font li pren el relleu

No és la primera vegada que ho havia anunciat aquesta temporada, però aquesta anava de debò. Josep Maria Andreu ha plegat com a president del Nàstic en la reunió d'aquest dimarts del consell d'administració. La gota que ha fet vessar el got són les declaracions de l'alcalde de Tarragona, Joan Miquel Nadal, on deia que baixar de categoria seria un fracàs.

Actualitzat

Nadal, ha tornat a parlar sobre el Nàstic poc abans de la dimissió irrevocable d'Andreu. Nadal, entre altres coses, ha dit que no se sent responsable de la dimissió del president del club.

Andreu és president de manera gairebé obligada des del mes de novembre, quan el consell el va obligar a seguir perquè no hi havia consens en la seva successió. Ara però, no hi havia marxa enrere i el consell ha elegit el regidor d'Esports de Tarragona i fins i ara vicepresident de l'entitat, Raúl Font, com a nou president.

S'havia especulat que Jordi Virgili, un dels candidats, fes un pas endavant i assumís el relleu fins que el club convoqui eleccions. Finalment serà Raúl Font qui comandi el club fins al mes de maig, quan se celebrarà la junta d'accionistes de l'entitat. Una junta, per cert, en què l'Ajuntament de Tarragona és present amb el 42% de les accions.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut