Barça

Andrés Iniesta s'estarà 15 dies de baixa per una lesió muscular

Andrés Iniesta s'estarà quinze dies de baixa per una lesió muscular. Després de la sessió d'entrenament d'ahir, el migcampista blaugrana va sentir molèsties i se li va practicar una ecografia. Avui se li han completat les proves amb una ressonància magnètica, que ha confirmat que té una elongació del múscul semitendinós de la cuixa esquerra, que el mantindrà dues setmanes allunyat del terreny de joc. Per tant, Iniesta es perdrà, segur, el derbi contra l'Espanyol i també l'anada dels vuitens de la Champions contra l'Olympique de Lió.

Actualitzat
Ahir Iniesta va començar l'entrenament sense cap problema aparent. Posteriorment, quan la sessió es va fer sense la presència de càmeres i periodistes, va notar unes molèsties a la cuixa esquerra. Ahir el club no va informar de cap incidència mèdica i ha estat avui que, després d'haver-li fet més proves, han comunicat a Guardiola que no hi pot comptar durant quinze dies. Iniesta ja no s'ha entrenat i té una elongació al múscul semitendinós de la cama esquerra. En canvi, el tècnic del Barça ha vist com Carles Puyol a poc a poc es reintegra a la feina de grup. Uns inconvenients que no fan perdre de vista a la resta de la plantilla el derbi contra l'Espanyol.


El 4 de novembre, contra el Basilea, Iniesta es va fer un trencament muscular a la cama dreta. Després de dos mesos de baixa, va tornar contra el Mallorca. Des d'aleshores és l'únic jugador de la plantilla que ha jugat tots els partits d'aquest any. A la Copa ha jugat l'anada i la tornada de les eliminatòries davant l'Atlètic de Madrid i l'Espanyol, i la semifinal d'anada contra el Mallorca. Iniesta, al gener, va ser titular en tots els partits de Copa i suplent en els partits de Lliga. A mesura que anaven passant les jornades, Iniesta havia recuperat també la titularitat a la Lliga. Ara, però, torna a fer una aturada involuntària.

Iniesta, per tant, es perdrà el derbi de dissabte contra l'Espanyol, el partit d'anada de vuitens de final de la Lliga de Campions davant l'Olympique de Lió, el partit de Lliga contra l'Atlètic de Madrid i probablement, la tornada de les semifinals de Copa, davant el Mallorca.

El nom d'Eto'o sona a Itàlia

El ressò de les declaracions de Samuel Eto'o ha arribat també a Itàlia. Segons la premsa italiana, hi ha hagut converses entre el davanter camerunès i el Milan. Aquest matí, la presència de Txiki Begiristain i el fet que el jugador blaugrana hagi estat un dels últims a sortir ha disparat els rumors d'una possible trobada entre tots dos per parlar del seu futur.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut