Futbol

Andrés Iniesta marca el seu primer gol amb el Vissel Kobe

Podolski ha fet la passada al jugador manxec que s'ha estrenat de cara a la porteria amb una diana difícil d'oblidar

Actualitzat

Andrés Iniesta ja s'ha estrenat al Japó. El jugador manxec ha aprofitat una passada de Podolski per a fer la seva primera diana amb el Vissel Kobe, que suposava l'1-0 davant el Jubilo Iwata. Una diana per emmarcar. 

El seu equip ha acabat guanyant el matx per 2-1 amb un gol de Kyogo Furuhashi (2-0, 56') per un altre del rival de pena (Kengo Kawamata, 2-1, 84').

<blockquote class="twitter-tweet" data-partner="tweetdeck"><p lang="es" dir="ltr">Muy contento por la victoria de hoy! Vamoooooos <a href="https://twitter.com/vissel_kobe?ref_src=twsrc%5Etfw">@vissel_kobe</a>! Ahora a por el partido del miércoles. Seguimos!! <br><br>Very happy for today's victory! Come on <a href="https://twitter.com/vissel_kobe?ref_src=twsrc%5Etfw">@vissel_kobe</a>! Now heading for Wednesday's game <a href="https://t.co/tHM1Aow6uF">pic.twitter.com/tHM1Aow6uF</a></p>&mdash; Andrés Iniesta (@andresiniesta8) <a href="https://twitter.com/andresiniesta8/status/1028301176889122816?ref_src=twsrc%5Etfw">August 11, 2018</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut