Jorge Lorenzo ha estat el pilot més ràpid en els segons lliures del GP d'Alemanya
MotoGP

Jorge Lorenzo domina els segons entrenaments lliures de Sachsenring

Marc Márquez ha fet el cinquè millor temps. Danilo Petrucci ha acabat segon i Andrea Iannone, tercer

Actualitzat

Els entrenaments lliures del GP d'Alemanya de MotoGP han estat marcats per l'adeu anunciat per Dani Pedrosa a final de temporada. El de Castellar del Vallès, però, no ha tingut el seu millor dia i s'ha hagut de conformar amb la catorzena posició.

A la segona sessió, Jorge Lorenzo ha volat amb la seva Ducati i ha signat el millor temps amb un estratosfèric 1:20.885. El segon més ràpid ha estat Danilo Petrucci (+0257) i el tercer, Andrea Iannone (+0,319). Marc Màrquez ha acabat cinquè, més concentrat en provar pneumàtics que no pas en millorar el cronòmetre (+0,464). Maverick Viñales he fet sisè (+0,499).

L'ensurt l'ha donat Mikka Kalio que ha impactat a gran velocitat contra les proteccions de seguretat. Tot i que el pilot no ha perdut la consciència en cap moment, els serveis mèdics del circuit se l'han emportat en llitera.

Andrea Iannone domina els primers entrenaments lliures de Sachsenring

La primera tanda de lliures en el Circuit de Sachsenring l'ha liderada Andrea Iannone, que, amb la seva Suzuki, ha fet el millor temps amb un destacat 1.21.442, seguit de molt a prop per Marc Márquez. que ha aturat el cronòmetre amb només 4 dècimes més (1:21.832), mentre que Valentino Rossi ha trepitjat els talons al Tro de Cervera i ha estat només una dècima més lent amb l'afegit que li han cancel·lat una volta (1:21.964). El seu company d'equip, el català Maverick Viñales, ha acabat la sessió amb el quart millor temps (1:22.152).

Jorge Lorenzo ha acabat cinquè; Àlex Rins, dotzè; Aleix Espargaró, quinzè; Tito Rabat, setzè, i Pol Espargaró, divuitè.

Aegerter, el més ràpid en Moto2 

Dominique Aegerter ha dominat els primers lliures en Moto2 del GP d'Alemanya. El líder del Mundial, Francesco Bagnaia, amb problemes mecànics, ha vist com el seu nom acabava apareixent en el posició vint-i-cinc. Andrea Locatelli i Lorenzo Baldasarri han fet el segon i el tercer millor temps. Àlex Márquez ha acabat sisè, Isaac Viñales, dotzè i Xavier Vierge, vintè.
 

Jorge Martín domina en Moto3

El madrileny continua intractable en la categoria més petita del Mundial de motociclisme i ha tornat a ser el més ràpid en la presa de contacte amb el traçat alemany (1:27.272). John McPhee ha estat el segon (1:27.497) i l'alemany Philipp Oettl ha acabat amb el tercer millor temps (1:27.523). Aron Canet no ha pogut passar de la setena posició i el gironí Albert Arenas ha acabat tretzè (1:28.240).

Anar al contingut