Cani i Herrera disputen una pilota aèria (Foto: EFE)
Futbol

Ander Herrera abona la clàusula de rescissió que tenia amb l'Athletic i fitxa pel Manchester United

El jugador de l'Athletic Ander Herrera ha abonat la clàusula de rescissió i ja és nou jugador del Manchester United. L'Athletic Club havia confirmat aquest mateix dijous que havia rebutjat una oferta provinent del Manchester United de 36 milions d'euros, precisament la quantia d'aquesta clàusula de rescissió.

Actualitzat

El fins ara jugador de l'Athletic Ander Herrera ha abonat la clàusula de rescissió i ja forma part de la plantilla del Manchester United. L'Athletic Club havia assegurat aquest mateix dijous que havia rebutjat una oferta provinent del Manchester United de 36 milions d'euros, precisament la quantia d'aquesta clàusula de rescissió. Posteriorment, el Manchester United ha fet oficial el fitxatge del jugador per a les 4 pròximes temporades.

Herrera formarà part del nou projecte que dirigirà Louis Van Gaal en terres angleses. I com ja va passar fa dos anys en el cas de Javi Martínez, ha fet valer la seva voluntat d'abandonar el club basc. El traspàs obliga l'Athletic a abonar al Saragossa al voltant d'1,4 milions d'euros.

Anar al contingut