Anar a dinar al restaurant perquè t'ho prescriu el metge: un projecte amb salsa

El Projecte Salsa aglutina els esforços de la Fundació Alícia, l'Institut Català de la Salut i els Serveis Socials de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada

Anar a dinar al restaurant per prescripció mèdica. Aquesta ha estat la recepta que han donat a diverses persones del CAP de Sant Joan de Vilatorrada, al Bages, a qui per a la seva salut els va bé socialitzar. Un projecte pilot totalment subvencionat que els ajuda a millorar la dieta i sobretot a combatre la soledat.

El Projecte Salsa aglutina els esforços de la Fundació Alícia amb l'Institut Català de la Salut i els Serveis Socials de l'Ajuntament. Un projecte pilot que uneix salut, sociabilitat i alimentació, i està pensat per a persones de diverses edats que els va bé sortir de casa i relacionar-se per a la seva salut. El fet és que en lloc de trobar-se en un casal o centre de salut, ho fan a un restaurant del poble i amb menús senzills i equilibrats.

Anna Ruiz, metgessa de família del CAP, explica que els àpats al restaurant "milloren la qualitat de vida dels pacients, la sociabilitat, les visites mèdiques i la prescripció farmacèutica". Tot un encert. 

 
ARXIVAT A:
Salut
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut