Ana Julia Quezada confessa que va matar Gabriel Cruz

Actualitzat

L'única detinguda per la mort de Gabriel Cruz, Ana Julia Quezada, ha confessat que va matar el nen, segons fonts de la investigació. Ha explicat que li va clavar un cop amb una destral i, després, el va asfixiar. Segons la versió de Quezada, durant una discussió amb el nen, ell la va agredir i ella hi va respondre pegant-li amb la part no tallant d'una destral.

Quezada ha declarat aquest dimarts entre una hora i mitja i dues hores davant dels agents de la investigació. En les darreres hores ha participat en els registres de la finca de Rodalquilar i, després, al seu habitatge. La seva advocada d'ofici ha destacat que la detinguda estava "col·laborant" amb els agents i ha dit que havia respost a totes les seves preguntes.

Quezada va ser detinguda diumenge a Vícar després que suposadament va extreure el cos del nen d'un pou que hi ha en una finca de la família de la seva parella i pare del menor a Rodalquilar, a Níjar. L'autòpsia ha revelat que Gabriel va morir estrangulat el mateix dia que va desaparèixer.

Quezada va ser l'última persona, juntament amb l'àvia del nen, que el va veure abans de desaparèixer. La detinguda no va donar un relat prou convincent sobre què va fer en aquells moments i uns dies després va trobar la samarreta del nen en una zona que ja havia estat pentinada. Aquest fet va aixecar les sospites entre els agents de la Guàrdia Civil que investiguen el cas.

Ana Julia Quezada va arribar a Burgos provinent del seu país natal, la República Dominicana, i s'hi va estar fins al 2014, quan se'n va anar a viure a Las Negras, a Níjar, amb la seva anterior parella.

Dimecres, Quezada passarà a disposició judicial.

ARXIVAT A:
Policial
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut