Madrid

Amnistia Internacional denuncia que les violacions dels drets humans al Tibet s'han incrementat arran dels Jocs Olímpics

Amnistia Internacional ha recordat que, quan falten quatre dies perquè comencin els Jocs Olímpics, la situació al Tibet continua "deteriorant-se". Segons aquesta organització, "a les tradicionals violacions dels drets humans que hi ha hagut a la Xina, s'hi han sumat les dels Jocs". També ha denunciat que ni el Comitè Olímpic Internacional ni els presidents del govern hagin fet una "declaració consistent", de manera que "pot semblar que és natural que els Jocs Olímpics es celebrin en un context de gravíssimes violacions dels drets humans".

Actualitzat
El director de la secció espanyola d'Amnistia Internacional, Esteban Beltrán, ha assegurat que "s'han desallotjat milers de persones per la força pels Jocs Olímpics, s'han empresonat ciutadans que protestaven en el context dels Jocs i la censura s'ha incrementat."

Esteban Beltran ha dit que Amnistia Internacional "no té cap posició en contra o a favor de cap boicot a la cerimònia dels Jocs Olímpics", tot i que no defensa que hi hagi "una conspiració del silenci i ningú digui res".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut